Υλικά:
Χοχλιοί
βλήτα
κάστανα ψημένα
ανθοί
κολοκύθια
αλάτι, πιπέρι
κρεμμύδι
κόκκινο κρασί
Εκτέλεση:
Πλένουμε
καλά τους χοχλιούς και τους ξεβράζουμε
3 φορές.
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι , το σκόρδο, σβήνουμε με κόκκινο κρασί.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τα βλήτα, τη ντομάτα και αλατοπίπερο. Προσθέτουμε και τα ψημένα κάστανα. Μετά από 10 λεπτά ρίχνουμε στην κατσαρόλα τους χοχλιούς και αφήνουμε άλλα 10 λεπτά να βράσουν μαζί με τα χόρτα.
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι , το σκόρδο, σβήνουμε με κόκκινο κρασί.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τα βλήτα, τη ντομάτα και αλατοπίπερο. Προσθέτουμε και τα ψημένα κάστανα. Μετά από 10 λεπτά ρίχνουμε στην κατσαρόλα τους χοχλιούς και αφήνουμε άλλα 10 λεπτά να βράσουν μαζί με τα χόρτα.
Σερβίρουμε
γαρνίροντας με τα κάστανα.
Αργυρό Μετάλιο Ερασιτεχνικής Κατηγορίας στα Χοχλιδομαγειρέματα: Κατσανεβάκης Κώστας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου