Υλικά
:βροβιούς 500γρ
ξύδι καλής ποιότητας20 ml.
ελαιόλαδο 50 ml.
φρέσκο δεντρολίβανο 1 κλαδάκι
λίγο ανθό του αλατιού.
Εκτέλεση:
Αφού καθαρίσουμε και πλύνουμε καλά τους βροβιούς , τους βάζουμε σε ένα τσουκάλι με νερό να πάρουν μια βράση. Αδειάζουμε το νερό, τους πλένουμε πάλι ,και τους βάζουμε να βράσουν πάλι μαζί με το δεντρολίβανο. ΄Οταν είναι έτοιμοι, τους βάζουμε σε ένα πιάτο και τους προσθέτουμε το ελαιόλαδο το ξύδι και το αλάτι .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου