Υλικά:
Γίγαντες
200gr
κρεμμύδι
1 μέτριο τεμ.
ελαιόλαδο
2 κ.σ.
ζεματισμένο
σταμναγκάθι 500 gr
σκόρδο
2 σκελίδες
ντοματοπολτό
1 κ.σ.
μέλι
1 κ.σ.
δάφνη
1 φ.
κρασί
1 π.κ.
ντοματάκια
από 1 κ.,
αλάτι,
πιπέρι.
Εκτέλεση:
Βράζουμε
τους γίγαντες και τους αφήνουμε στην
άκρη.
Ετοιμάζουμε
την σάλτσα για τους γίγαντες, σωτάροντας
το κρεμμύδι-σκόρδο.
Σβήνουμε με το κρασί προσθέτοντας τον τοματοπολτό και τα ντοματάκια. Αφού πάρει μερικές βράσεις προσθέτουμε τους γίγαντες.
Σβήνουμε με το κρασί προσθέτοντας τον τοματοπολτό και τα ντοματάκια. Αφού πάρει μερικές βράσεις προσθέτουμε τους γίγαντες.
Έπειτα
από λίγο το σταμναγκάθι και το μέλι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου