Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Γίγαντες με σταμναγκάθι


Υλικά:
Γίγαντες 200gr
 κρεμμύδι 1 μέτριο τεμ.
 ελαιόλαδο 2 κ.σ.
 ζεματισμένο σταμναγκάθι 500 gr
 σκόρδο 2 σκελίδες
 ντοματοπολτό 1 κ.σ.
μέλι 1 κ.σ.
δάφνη 1 φ.
κρασί 1 π.κ.
ντοματάκια από 1 κ., 
αλάτι, πιπέρι.

Εκτέλεση:
Βράζουμε τους γίγαντες και τους αφήνουμε στην άκρη.
Ετοιμάζουμε την σάλτσα για τους γίγαντες, σωτάροντας το κρεμμύδι-σκόρδο.
Σβήνουμε με το κρασί προσθέτοντας τον τοματοπολτό και τα ντοματάκια. Αφού πάρει μερικές βράσεις προσθέτουμε τους γίγαντες.
Έπειτα από λίγο το σταμναγκάθι και το μέλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου