Υλικά (για 2 άτομα):
600-700γρ,
Τόνο
2τεμ
Κρεμμύδια ξερά
2
Σκελίδες σκόρδο
4τεμ.
Ντομάτες ώριμες
4
κ.σ Έχτρα παρθένο ελαιόλαδο
4
κλαδάκια Δεντρολίβανο
Αλάτι-
Πιπέρι
Ρίγανη
Αντικολλητικό
χαρτί
Εκτέλεση:
Φιλετάρουμε
το τόνο . Με ένα κοφτερό μαχαίρι , το
χωρίζουμε κατά μήκος.
Σε
μια λεκάνη ,βάζουμε το ψαρί προσθέτοντας
το ελαιόλαδο ,το αλάτι ,πιπέρι και το
δεντρολίβανο .Απλώνουμε στο πάγκο
εργασίας , δυο τεμάχια αντικολιτικό
χαρτί ,
Στο
κάθε ένα από αυτά ,βάζουμε τέσσερις
φέτες ντομάτα το ένα κρεμμύδι και σκόρδο
κομμένα σε φέτες προσθέτουμε το ένα
κλαδάκι δεντρολίβανο και το ένα φιλέτο
τόνου .
Από
επάνω βάζουμε το άλλο κλαδάκι δεντρολίβανο
και τέσσερις φέτες ντοματα,και τη ρίγανη
το κλείνουμε και ψήνουμε για 10 λεπτά
περίπου στη τοστιέρα η σε προθερμασμένο
φούρνο για 20 λεπτά περίπου στους 180
βαθμούς
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου