Δίκτυο Κρητικής Γαστρονομίας & Πολιτισμού
Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012
Καπνιστό χοιρινό με ρόδι
Υλικά:
Σύγκλινα 300γρ ,1τεμ ρόδι, 1 μάτσο ρόκα.
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε τα σύγκλινα σε ένα τηγάνι και τα βάζουμε πάνω σε χονδροκομμένη ρόκα προσθέτοντας το ρόδι από επάνω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου