Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Αρνί γεμιστό με σταμναγκάθι και φέτα



Υλικά (για 2 μερίδες):
380 gr αρνί ψαχνό
50 gr τυρί φέτα σε μπαστούνια 1cm x 6cm
60 gr λιαστή ντομάτα σε λωρίδες κομμένη
30 gr σταμναγκάθι
Αλάτι, πιπέρι
Άσπρο κρασί

Εκτέλεση
Ανοίγουμε το κρέας και το χτυπάμε με τον μπάτι για να ανοίξει και να μαλακώσει.
Αλατίζουμε και πιπερώνουμε.
Στο πάνω μέρος του κρέατος τοποθετούμε την φέτα, την λιαστή ντομάτα και το σταμναγκάθι. Τυλίγουμε σε ρολό και το δένουμε με σπάγκο μαγειρικής ή το στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες.
Το ξανά αλατίζουμε και πιπερώνουμε, το τοποθετούμε σε ένα ταψί με λίγο κρασί και το ψήνουμε στους  160-170 βαθμούς για 40 λεπτά.

Chef Γιάννης Καλούτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου