Τλικά (για
2 μερίδες):
250γ
ψαρονέφρι
200γ κοτόπουλο φιλέτο
200γ κοτόπουλο φιλέτο
100γ
γάλα
40γ
μανιτάρια πλευρώτους
40γ μανιτάρια Ευβοίας
40γ μανιτάρια Ευβοίας
1κς
κονιάκ
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Αλάτι, πιπέρι
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Μπόλια
Μπόλια
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε
το χοιρινό φιλέτο και το σοτάρουμε
ελαφρά στο ελαιόλαδο από όλες τις πλευρές
για να κλείσουν οι πόροι.
Αφήνουμε
να κρυώσει.
Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και το σοτάρουμε ελαφρά ώσπου να ροδίσουν.
Σβήνουμε μια το κονιάκ.
Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και το σοτάρουμε ελαφρά ώσπου να ροδίσουν.
Σβήνουμε μια το κονιάκ.
Ψιλοκόβουμε
το κοτόπουλο και το βάζουμε στο μίξερ
με τα μανιτάρια και το γάλα.
Αλέθουμε τα υλικά καλά ώσπου να γίνουν μια ομοιογενείς μάζα.
Αλέθουμε τα υλικά καλά ώσπου να γίνουν μια ομοιογενείς μάζα.
Προσθέτουμε
τον μαϊντανό ψιλοκομμένο, αλάτι και
πιπέρι.
Ανοίγουμε
την μπόλια και απλώνουμε την φάρσα από
το κοτόπουλο απάνω της σε τόσο μήκος
και πλάτος για να καλύψει το ψαρονέφρι.
Βάζουμε
το ψαρονέφρι στην μέση της φάρσας και
τυλίγουμε προσεχτικά.
Ψήνουμε
στους 170 βαθμούς για 20 – 30 λεπτά ανάλογα
το πόσο παχύ είναι το χοιρινό φιλέτο.
Chef Γιάννης Καλούτσης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου