ΥΛΙΚΑ:
Χοχλιοί
αρισμαρί
αυγά
αλάτι, πιπέρι
αλεύρι, ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά τους χοχλιούς. Τους ακουμπάμε με το κάτω μέρος σε αλατισμένο αλεύρι και τους τηγανίζουμε για 5 λεπτά σε καυτό ελαιόλαδο.
Κατόπιν και αφού κρυώσουν τους βγάζουμε από το κέλυφος.
Χτυπάμε 2 αυγά ομελέτα και ρίχνουμε σε τηγάνι να ψηθούν μαζί με αρισμαρί , αλατοπιπερο και τους χοχλιούς.
Κατεβάζουμε από την φωτιά και τελειώνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για 5 λεπτά.
Πλένουμε καλά τους χοχλιούς. Τους ακουμπάμε με το κάτω μέρος σε αλατισμένο αλεύρι και τους τηγανίζουμε για 5 λεπτά σε καυτό ελαιόλαδο.
Κατόπιν και αφού κρυώσουν τους βγάζουμε από το κέλυφος.
Χτυπάμε 2 αυγά ομελέτα και ρίχνουμε σε τηγάνι να ψηθούν μαζί με αρισμαρί , αλατοπιπερο και τους χοχλιούς.
Κατεβάζουμε από την φωτιά και τελειώνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς για 5 λεπτά.
Σερβίρουμε
γαρνίροντας με κλωναράκια από αρισμαρί.
Χάλκινο μετάλιο Ερασιτεχνικής Κατηγορίας στα Χοχλιδομαγειρέματα: Κελαϊδή Γεωργία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου