Υλικά (για
2 μερίδες)
Για
το παστάκι:
100γ
σιμιγδάλι ψιλό
370γ
γάλα
60γ
γραβιέρα τριμμένη
1
αυγό
Αλάτι,
πιπέρι, μοσχοκάρυδο
Για
τις γαρίδες:
100γρ
γαρίδες καθαρισμένες
1 σφηνάκι Άσπρο κρασί
60 ντομάτα κονκασέ
1 σφηνάκι Άσπρο κρασί
60 ντομάτα κονκασέ
2
cl Ούζο
Αλάτι,
πιπέρι
ρίγανη, θυμάρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε
το γάλα να βράσει.
Μόλις
βράσει προσθέτουμε το σιμιγδάλι και
ανακατεύουμε πάνω σε χαμηλή φωτιά έως
ότου η ζύμη να ξεκολλά άνετα από τα
τοιχώματα.
Βράζουμε
για λίγο ώσπου να δέσει η σάλτσα.
Λίγο
πριν το σερβίρισμα προσθέτουμε το ούζο.
του chef Καλούτση Γιάννη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου