2 μπαρμπούνια φιλεταρισμένα
Λίγη σαλάτα της θάλασσας
Χυμός από ένα λεμόνι
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Ανθό του αλατιού
Εκτέλεση:
Απλώνουμε τα φιλέτα σε ένα σκεύος και τα μαρινάρουμε για 2 ώρες με το χυμό του λεμονιού, το ελαιόλαδο και το αλάτι.
Κατόπιν τα τοποθετούμε το πιάτο μας, και γαρνίρουμε με την σαλάτα της θάλασσας την οποία έχουμε παρομοίως μαρινάρει με ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού.
Από τον Γιάννη Καλούτση Euro-Toques Chef
Η συνταγή παρουσιάστηκε στο ένθετο Real Taste την Άνοιξη του 2012 σε αφιέρωμα για την Κρητική Γαστρονομία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου