Υλικά (για 2 μερίδες)
Κολοκύθα 500γρ.
Κολοκύθα 500γρ.
Πηχτογαλο
100γρ.
Κρασί
λευκό 1-2 κ.σ.
Έχτρα παρθένο ελαιόλαδο 50γρ.
Μερικά φύλλα δυόσμο
Ανθό του αλατιού – φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Έχτρα παρθένο ελαιόλαδο 50γρ.
Μερικά φύλλα δυόσμο
Ανθό του αλατιού – φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Τρόπος
παρασκευής
Καθαρίζουμε
τη κολοκύθα τη κόβουμε σε πάχος 4-5
χιλιοστά .Με ένα πινέλο την λαδώνουμε
,προσθέτουμε το ανθό του αλατιού και
ψήνουμε στο φούρνο ,σε ψησταριά η σε
τοστιέρα έως ότου ροδίσει και πάρει
χρώμα .
Σε
ένα βαθύ σκεύος βάζαμε το πηχτογαλο, το
κρασί ,το ελαιόλαδο ,τον ανθό του αλατιού
,και τον ψιλοκομμένο δυόσμο, αναδεύομαι καλά δοκιμάζουμε ,και περιχύνουμε της
φέτες της κολοκύθας .
Γιάννης
Αποστολάκης Chef Μ.Α.Ι.Χ.
Διατροφική
ανάλυση συνταγής ανά μερίδα
Θερμίδες
Πρωτεϊνες
Υδατάνθρακες Λίπη
Διαιτητικές ίνες
384 kcal 7,8γρ 13,8γρ 33,3γρ 2,8γρ
384 kcal 7,8γρ 13,8γρ 33,3γρ 2,8γρ
Γεωργία
Σπ. Πετράκη Διαιτολόγος
- Διατροφολόγος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου