Υλικά:
Αβοκάντο
Αβοκάντο
κουτσομούρα
ρόκα
κρεμμύδι
φρέσκο
μαρούλι
αλάτι
χυμό
από 2-3 λεμόνια
ένα
ρόδι
ελαιόλαδο
αλάτι,
πιπέρι.
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε
καλά την κουτσομούρα ,την βάζουμε σε
ένα μικρό μπολ.
Προσθέτουμε
αλάτι και χυμό λεμονιού έως ότου καλυφθεί
το ψάρι. Την αφήνουμε 2-3 ώρες να
μαριναριστεί. Ψιλοκόβουμε το μαρούλι
τη ρόκα και φρέσκο κρεμμυδάκι Το απλώνουμε
σε ένα μεγάλο πιάτο , βάζουμε από επάνω
το καθαρισμένο αβοκάντο, απλώνουμε το
μαϊναρισμένο ψάρι. Γύρω –γύρω βάζουμε
λίγο ροδί στα ενδιάμεσα ,και το περιχύνουμε
με το υπόλοιπο λεμόνι και λίγο λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου