Υλικά (για 4 άτομα):1400γρ κοτόπουλο χωρίς κόκαλα
1/2 κ.γ.μαρτζορανα
1/2 κ.γ. θυμάρι
1/2 κ.γ θρούμπη
400γρ.γιαουρτι στραγγιστό
150γρ έχτρα παρθένο ελαιόλαδο
150 γρ γραβιέρα παλαιωμένη (τριμμένη)
Αλάτι –πιπέρι
1/2 κ.γ.μαρτζορανα
1/2 κ.γ. θυμάρι
1/2 κ.γ θρούμπη
400γρ.γιαουρτι στραγγιστό
150γρ έχτρα παρθένο ελαιόλαδο
150 γρ γραβιέρα παλαιωμένη (τριμμένη)
Αλάτι –πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε το κοτόπουλο σε μια λεκάνη ,προσθέτουμε τη μαντζουράνα ,το θυμάρι τη θρούμπη ,το γιαούρτι ,το έχτρα παρθένο ελαιόλαδο , τη γραβιέρα, αλάτι πιπέρι .
Αναμιγνύουμε καλά και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου .
Το τυλίγουμε δίνοντας το σχήμα ρολό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40-45 λεπτά.
Σερβίρουμε με πατάτες βραστές ή σταμναγκάθι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου