Υλικά (Για
6 τάρτες):
500
gr αλεύρι
250
gr βούτυρο
0,2
l νερό
4
αυγά
14
gr αλάτι
Για την γέμιση
120 gr μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
80 gr. Λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη
140 gr. Γραβιέρα ψιλοκομμένη
2 αυγά
80 gr. γάλα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
·
Ανακατεύουμε το βούτυρο με τα αυγά καλά.
·
Προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε
καλά και το αφήνουμε περίπου 20 λεπτά να
ξεκουραστή στο ψυγείο.
·
Φτιάχνουμε 6 τάρτες με διάμετρο 11cm και
ψήνουμε 20 λεπτά στους 160 βαθμούς.
Για την γέμιση:
·
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ
και ανακατεύουμε καλά.
·
Δοκιμάζουμε και συμπληρώνουμε με
αλάτι και πιπέρι
·
Γεμίζουμε τις τάρτες και ψήνουμε στους
170 βαθμούς για 20 λεπτά.
του chef Καλούτση Γιάννη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου