Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Τοματομπιφτέκια


Υλικά
Ντομάτες  500γρ. Κατά προτίμηση της ποικιλίας μπουρνελατες
Πατάτες 150-200γρ.
Κρεμμύδι 2τεμ. 
σκόρδο 1σκελιδα
Βασιλικό μισό ματσάκι 
μαϊντανό 1 ματσάκι 
λίγο δυόσμο 
ρίγανη ,αλάτι, πιπέρι .
Φέτα 100γρ. περίπου
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα 
αλεύρι

Εκτέλεση 
Βράζομαι της πατάτες με το φλοιό τους , της καθαρίζουμε και της πολτοποιούμε . Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο που έχουμε πέραση από το τρίφτη .τρίβουμε της ντομάτες ,ψιλοκόβουμε το μαϊντανό ,το βασιλικό , το δυόσμο ,προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θρυμματίζουμε τη φέτα και αναμιγνύουμε τα υλικά ,αν είναι υδαρές προσθέτουμε λίγο αλεύρι. Πουδράρομαι με αλεύρι και τηγανίζουμε σε ζεστό λαδί ,η τα αλείφαμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε στο φούρνο

Γιάννης Αποστολάκης 
Chef ΜΑΙΧ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου