Υλικά
Ντομάτες
500γρ. Κατά προτίμηση της ποικιλίας
μπουρνελατες
Πατάτες
150-200γρ.
Κρεμμύδι
2τεμ.
σκόρδο 1σκελιδα
Βασιλικό
μισό ματσάκι
μαϊντανό 1 ματσάκι
λίγο
δυόσμο
ρίγανη ,αλάτι, πιπέρι .
Φέτα
100γρ. περίπου
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
αλεύρι
Εκτέλεση
Βράζομαι της πατάτες με το φλοιό τους
, της καθαρίζουμε και της πολτοποιούμε
. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο
που έχουμε πέραση από το τρίφτη .τρίβουμε
της ντομάτες ,ψιλοκόβουμε το μαϊντανό
,το βασιλικό , το δυόσμο ,προσθέτουμε
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θρυμματίζουμε
τη φέτα και αναμιγνύουμε τα υλικά ,αν
είναι υδαρές προσθέτουμε λίγο αλεύρι. Πουδράρομαι με αλεύρι και τηγανίζουμε
σε ζεστό λαδί ,η τα αλείφαμε με ελαιόλαδο
και ψήνουμε στο φούρνο
Γιάννης Αποστολάκης Chef ΜΑΙΧ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου