Υλικά:
1
μικρό ποτήρι αχινών
1ποτηρακι
κρασί λευκό ξηρό
1κρεμυδι
3 ώριμες ντομάτες
3 ώριμες ντομάτες
500γρ
κριθαράκι
2κ.σ.εξτρα
παρθένο ελαιόλαδο
1φυλλο
δάφνης
Ανθό του αλατιού ,πιπέρι
Ανθό του αλατιού ,πιπέρι
3-4ποτηρια
νερό, ή ζωμό ψαριού ή ζωμό λαχανικών
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε
ελαφριά το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο
,σβήνουμε με το κρασί ,προσθέτουμε τις
ντομάτες που έχουμε πέραση από το τρίφτη
,τη δάφνη, τον ανθό του αλατιου,το ζωμό,
η νερό και το αφήνουμε να βράση για δέκα
λεπτά περίπου .Έπειτα προσθέτουμε το
κριθαράκι .Τρία λεπτά πριν το βγάλουμε
από τη φωτιά προσθέτουμε τα αυγά των
αχινών και το πιπέρι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου