Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Μαγιάτικο ή γενικά ψαρί σε φέτα με πράσο και πορτοκαλί


Υλικά:
Ψάρι 0.600γρ
κρεμμύδι 1τεμ
πράσα 0,300γρ περίπου
χυμό από δυο πορτοκάλια 
λίγο ξύσμα από πορτοκάλι χωρίς κερί
κρασί λευκό ένα ποτήρι του κρασιού 
δάφνη ένα φύλλο
ελαιόλαδο δυο κουταλιές της σούπας 
αλάτι, πιπέρι.

Εκτέλεση : 
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τα πράσα, προσθέτουμε το κρασί αφού εξατμιστεί το οινόπνευμα, προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό πορτοκαλιού, λίγο νερό, τη δάφνη , αλάτι, πιπέρι, το ψάρι και το ψήνουμε σε ταψάκι στο φούρνο ή στο τσουκάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου