Υλικά:
Ψάρι
0.600γρ
κρεμμύδι 1τεμ
πράσα 0,300γρ περίπου
χυμό από δυο πορτοκάλια
λίγο ξύσμα από
πορτοκάλι χωρίς κερί
κρασί λευκό ένα
ποτήρι του κρασιού
δάφνη ένα φύλλο
ελαιόλαδο δυο κουταλιές της σούπας
αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση :
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με τα πράσα,
προσθέτουμε το κρασί αφού εξατμιστεί
το οινόπνευμα, προσθέτουμε το ξύσμα και
το χυμό πορτοκαλιού, λίγο νερό, τη δάφνη
, αλάτι, πιπέρι, το ψάρι και το ψήνουμε
σε ταψάκι στο φούρνο ή στο τσουκάλι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου