Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Πιλάδι ή ρυζότο με καπνιστό μοσχάρι ή σύγκλινα


Υλικά : 
Ρύζι αρμποριο ή μπλου –ροζ 0.200γρ.
 κρεμμύδι 1τεμ 
ελαιόλαδο 2κουτ. σουπ.
 σύγλινα 0.300γρ ψιλοκομμένο
 ανθότυρο ξερό φρέσκο τριμενο0.100γρ περίπου
1φυλ.δάφνη 
 πιπέρι
Ζωμό μοσχαριού ή λαχανικών ή νερό 600mlπερίπου.

Εκτέλεση: Τσιγαριάζουμε το κρεμμύδι για λίγο, προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρέας.
Μετά από λίγο προσθέτουμε το ρύζι να τσιγαριστεί για λίγο, προσθέτουμε το ζωμό βραστό, ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για 15 λεπτά περίπου αναδεύοντας συνεχώς . Στο τέλος προσθέτουμε το τυρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου