Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Γευσιγνωσία του πράσινου χρυσού



Στης 16/1/12 και ώρα 19.00-21.00 θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο Πειναλέων γευστική δοκιμή του φρέσκου ελαιολάδου (Αγουρέλαιο )μικρών  παραγωγών ,  μελών  του Δικτύου Κρητικής Γαστρονομίας με τη συνεργασία της κ. Πετρακη Γεωργίας διατροφολόγου ,αναλύοντας τη διατροφική άξια του έχτρα  παρθένου ελαιολάδου , και ειδικότερα του φρέσκου ελαιολάδου  (αγουρέλαιο)

Για το Δίκτυο Κρητικής Γαστρονομίας

Γιάννης Αποστολάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου