Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012
Γευσιγνωσία του πράσινου χρυσού
Στης 16/1/12 και ώρα 19.00-21.00 θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο Πειναλέων γευστική δοκιμή του φρέσκου ελαιολάδου (Αγουρέλαιο )μικρών παραγωγών , μελών του Δικτύου Κρητικής Γαστρονομίας με τη συνεργασία της κ. Πετρακη Γεωργίας διατροφολόγου ,αναλύοντας τη διατροφική άξια του έχτρα παρθένου ελαιολάδου , και ειδικότερα του φρέσκου ελαιολάδου (αγουρέλαιο)
Για το Δίκτυο Κρητικής Γαστρονομίας
Γιάννης Αποστολάκης
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου