Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Σαλάτα μαρούλι-σταμναγκάθι


Υλικά:
Μαρούλι 1τεμ.
σταμναγκάθι 150γρ
καρύδια ψιλοκομμένα 1 φλιτζανάκι
ανθότυρο ξερό 2κουτλ. της σούπας
ελαιόλαδο 70ml
χουμέλη 30ml (προιόν μελίσσας)
ρόδι λίγο.

Εκτέλεση :

Πλένουμε το μαρούλι και το σταμναγκάθι καλά, το αφήνουμε λίγο για να στεγνώσει, τα κόβουμε, προσθέτουμε τα καρύδια των ξερών ανθότυρων, την χουμέλη το ελαιόλαδο και το ρόδι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου