Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012
Γευσιγνωσία του πράσινου χρυσού
Στις 1/2/2012 και ώρα 19.00-21.00 θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο Capritzioza γευστική δοκιμή του φρέσκου ελαιολάδου (Αγουρέλαιο) από μικρούς παραγωγούς και μέλη του Δικτύου Κρητικής Γαστρονομίας με τη συνεργασία ειδικών στο ελαιόλαδο όπως της κ. Πετράκη Γεωργίας, διατροφολόγου, αναλύοντας τη διατροφική αξία του έξτρα παρθένου ελαιολάδου και ειδικότερα του φρέσκου ελαιολάδου (αγουρέλαιο), του κ. Δημητριάδη Γιώργου από τη Biolea, και του κ. Λιονάκη Σπύρου, γεωπόνο καθηγητή δενδροκομίας Τ.Ε.Ι Κρήτης.
Για το Δίκτυο Κρητικής Γαστρονομίας
Γιάννης Αποστολάκης
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου