Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012
Μπαρμπουνοφάσολες με σύγλινα
Υλικά
Μπαρμπουνοφάσολες 500γρ
σύγλινα (χοιρινό καπνιστό) 150γρ
ελαιολαδο 50ml
κρεμυδι 1 ψιλοκομμένο
δάφνη 1φυλ
ντομάτες 3τεμ περασμένες από τον τρίφτη
ντοματοπολτό 1κουτ.του γλυκ.
κρασί κόκκινο 150ml
αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση
Τσιγαριάζουμε ελαφριά το κρεμμύδι, προσθέτουμε τα σύγλινα, σβήνουμε με το κρασί. Μετά από λίγο προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, το ανάλογο νερό και το αφήνουμε να ψηθεί όσο χρειαστεί.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου