Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012
Ευχαριστήριο
Το Δίκτυο Κρητικής Γαστρονομίας, πραγματοποίησε στις 1/2/2012 τη δεύτερη γευσιγνωσία του φρέσκου ελαιολάδου στο φιλόξενο χώρο του εστιατορίου –πιτσαρία Capriccioza. Σε ένα κατάμεστο χώρο, οι αξιότιμοι ομιλητές κ. Πετρακη Γεωργία διατροφολόγος, ο κ.Δημητριαδης Γιώργος Bioelea και ο κ. Λιονάκης Σπύρος καθηγητής δενδροκομίας αναφέρθηκαν στις ευεργετικές ιδιότητες του πρασίνου χρυσου και πως δοκιμάζεται, τις μεθόδους προώθησης του καθώς και την καλλιεργητική φροντίδα που απαιτείται για την παραγωγή του βιολογικού ελαιολάδου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παρευρισκόμενους, στους ομιλητές και στον κ. Κουγιαντάκη Γιώργο, ιδιοκτήτη του εστιατορίου και στο προσωπικό κουζίνας –σάλας για τη φιλοξενία τους.
Για το Δίκτυο Κρητικής Γαστρονομίας
Γιάννης Αποστολάκης
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου