Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012
Καρπούζι σαλάτα
Για 1 σαλάτα:
καρπούζι 100 gr
φέτα 50 gr
κουκουνάρι
Μερικά φρέσκα φύλλα δυόσμου
30 ml ελαιόλαδο
Φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο για σοτάρισμα
Εκτέλεση:
Κόβουμε το καρπούζι και την φέτα σε κύβους περίπου 1,5 X 1,5 πόντους και τους τοποθετούμε σε ένα μπολ.
Σοτάρουμε το κουκουνάρι στο ελαιόλαδο ώσπου να ροδίσει.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το κουκουνάρι και το φρέσκο πιπέρι.
Τοποθετούμε σε ένα πιάτο και γαρνίρουμε με τον βασιλικό.
Γιάννης Καλούτσης Σεφ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου