Υλικά
:
Υλικά
για το φύλλο:
300γρ φύλλο
κρούστας
200γρ Βούτυρο
λιωμένο
80γρ Ζάχαρη
άχνη
Υλικά
Για τα αχλάδια:
6 αχλάδια
ώριμα
400 γρ Μοσχάτο
Σπίνας
200 γρ μέλι
1 ξύλο
κανέλας
3 καρφάκια
γαρίφαλο
Υλικά
για το μούς:
200γρ ανθότυρος
φρέσκος
60-80γρ ζάχαρη
άχνη
80 γρ γιαούρτι
6γρ κανέλα
τριμμ.
Υλικά
για την σάλτσα:
150 γρ
κουβερτούρα
200γρ ζεστό
γάλα ή κρέμα γάλακτος
1 κ. γλυκού
μέλι
1 κ. γλυκού
φρεσκοτριμμένο τζίντζερ.
Λίγους
κόκκους ροζ πιπέρι
1)Παίρνουμε
τα υλικά για το φύλλο, ανοίγουμε τα
φύλλα, βουτυρώνουμε, πασπαλίζουμε με
ζάχαρη άχνη, κόβουμε και ψήνουμε στο
φούρνο μέχρι να ροδίσουν
2 ) Τα αχλάδια
τα καθαρίζουμε, τα τοποθετούμε σε
κατσαρολάκι, ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά,
και σιγοβράζουμε μέχρι να ψηθούν αλλά
να στέκονται.
3) Ανακατεύουμε
τα υλικά της κρέμας να ομογενοποιηθούν
και τα βάζουμε στο ψυγείο.
4) Ανακατεύουμε
τα υλικά της σάλτσας και την διατηρούμε
σε μπαίν μαρί.
Μοντάρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου