Υλικά
Ένα μαρούλι
Μια Λόλα
Μια κίτρινη πιπεριά
Μερικά ντοματίνια
Ένα ώριμο αβοκάντο
60-70 γρ παλαιωμένη γραβιέρα
2 κουταλιές σούπας έχτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 κουταλιές σούπας οξύμελο
Λίγο ανθό του αλατιού
Ένα μαρούλι
Μια Λόλα
Μια κίτρινη πιπεριά
Μερικά ντοματίνια
Ένα ώριμο αβοκάντο
60-70 γρ παλαιωμένη γραβιέρα
2 κουταλιές σούπας έχτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 κουταλιές σούπας οξύμελο
Λίγο ανθό του αλατιού
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά , και αφήνουμε να στεγνώσουν τα λαχανικά μας
Κόβουμε τα λαχανικά μας ,προσθέτουμε τη παλαιωμένη γραβιέρα κομμένη σε νιφάδες ,το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ,το οξύμελο και τον ανθό του αλατιού
Πλένουμε καλά , και αφήνουμε να στεγνώσουν τα λαχανικά μας
Κόβουμε τα λαχανικά μας ,προσθέτουμε τη παλαιωμένη γραβιέρα κομμένη σε νιφάδες ,το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ,το οξύμελο και τον ανθό του αλατιού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου