Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ασκρολύμποι τηγανιτοί


Υλικά
Ασκρολυμποι 0.500γρ.
Αυγά 2τεμ.
Γραβιέρα τριμμένη 50-70γρ.
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα ,
λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο,
Αλεύρι 
γαλέτα
αλάτι

Εκτέλεση
Μετά που θα καθαρίσουμε τους ασκρολυμπους ,κόβουμε της ρίζες κατά μήκος με πάχος περίπου 2 χιλιοστά τα πράσινα μέρη τους
αφήνουμε ως έχουν ,και τα βράζουμε για 4-5λεπτα .αφού κρυώσουν τους προσθέτουμε το αλάτι ,το μοσχοκάρυδο ,τη γραβιέρα ,
τους πουδράρουμε με το αλεύρι και τους περνάμε από τα αυγά που έχουμε χτυπήσει, και τους περνάμε από τη γαλέτα Τους τηγανίζουμε σε ζεστό ελαιόλαδο έως ότου πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου