Υλικά:
Πατάτες
2-3 τεμ,
Μανιτάρια 0.200-0.300γρ.περίπου
Ελαιόλαδο 3κουτ.της σουπ.
Χυμό από 1-2
λεμόνια
Αλάτι –πιπέρι –ρίγανη.
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε
τις πατάτες , τις κόβουμε κατά μήκος ,
τις χαράζουμε λίγο.
Με ένα πινέλο τις λαδώνουμε , προσθέτουμε το αλάτι πιπέρι ρίγανη. Τις βάζουμε σε ένα ταψάκι που έχουμε βάλει ένα κομμάτι λαδόκολλα και ψήνουμε στο φούρνο για 45 λεπτά στους 220 βαθμούς . 10 λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ψήσιμο , προσθέτουμε τα μανιτάρια που έχουμε αλείψει με λάδι. Μόλις το βγάλουμε από το φούρνο προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι και το λεμόνι και σερβίρουμε.
Με ένα πινέλο τις λαδώνουμε , προσθέτουμε το αλάτι πιπέρι ρίγανη. Τις βάζουμε σε ένα ταψάκι που έχουμε βάλει ένα κομμάτι λαδόκολλα και ψήνουμε στο φούρνο για 45 λεπτά στους 220 βαθμούς . 10 λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ψήσιμο , προσθέτουμε τα μανιτάρια που έχουμε αλείψει με λάδι. Μόλις το βγάλουμε από το φούρνο προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι και το λεμόνι και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου