Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012
Σαλάτα με ρόκα και αβοκάντο
Υλικά
Ρόκα ένα ματσάκι
Αβοκάντο μισό ,η ένα μικρό ολόκληρο
Νιφάδες παλαιωμένης γραβιέρας 30 γρ.
Χούμελη 2κ.σ
Εκτέλεση
Πλένουμε τη ρόκα ,την αφήνουμε να στεγνώσει , αφαιρούμε τα κοτσανάκια και βάζαμε τα τρυφερά φυλλαράκια σε ένα πιάτο προσθέτομαι το αβοκάντο κομμένο σε φέτες η κύβους , την παλιωμένη γραβιέρα , τη χούμελη , το έχτρα παρθένο ελαιόλαδο ,τον ανθό του αλατιού, τα ντοματινια , και προαιρετικά λίγο ρόδι και κίτρινες πιπεριές .
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου