Υλικά:
Σουπιές
500 gr
ζεματισμένο
σταμναγκάθι 400gr
κρεμμύδι
1 μέτριο τεμ.
σκόρδο
1 σκ.
ντοματάκια
αποφλ. 1 κ.,
κρασί
κόκκινο 1 π.κ.,
δάφνη
1 φ.,
50ml
ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Αφού
καθαρίσουμε τις σουπιές, τις κόβουμε
σε μικρά κομματάκια. Ψιλοκόβουμε το
κρεμμύδι, το σκόρδο και τα σωτάρουμε
για λίγο. Το σβήνουμε με το κρασί, μετά
από λίγο προσθέτουμε τα ντοματάκια με
λίγο νερό, μέχρι να ψηθούν. Στο τέλος,
ρίχνουμε και το σταμναγκάθι να πάρει
μια βράση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου