Ευχαριστήριο
Το Δίκτυο Κρητικής Γαστρονομίας, πραγματοποίησε στις 4/2/2013 γευσιγνωσία του φρέσκου ελαιολάδου στο φιλόξενο χώρο του εστιατορίου Πειναλέων. Σε ένα κατάμεστο χώρο, οι αξιότιμοι ομιλητές κ. Μακρατζακη Χριστίνα διατροφολόγος κ. Βογιατζακης Παντελής γεωπόνος ο κ.Δημητριαδης Γιώργος Bioelea και ο κ. Λιονάκης Σπύρος καθηγητής δενδροκομίας αναφέρθηκαν στις ευεργετικές ιδιότητες του πρασίνου χρυσού και πως δοκιμάζεται, τις μεθόδους προώθησης του καθώς και την καλλιεργητική φροντίδα που απαιτείται για την παραγωγή του ελαιολάδου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παρευρισκόμενους, στους ομιλητές και στους αδελφούς Νεκτάριο και Μανόλη Στρατουδακη , ιδιοκτήτες του εστιατορίου και στο προσωπικό κουζίνας –σάλας , για την γνήσια Κρητική φιλοξενία τους και στο κ. Πατερακη Ανδρέα .για τη χορηγία των υπέροχων αλλαντικών.
Για το Δίκτυο Κρητικής Γαστρονομίας
Γιάννης Αποστολάκης
Φωτογραφίες εκδήλωσης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου