Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013
ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Στην οργανωμένη και φιλόξενη κουζίνα του ΜΑΙΧ , που είναι πλήρως εξοπλισμένη θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο σεμινάριο μαγειρικής με θέμα «Γαστρονομική περιπλάνηση στην Κρήτη» διάρκειας 40 ωρών( θεωρία & πρακτική).Το σεμινάριο στοχεύει στην προώθηση της κρητικής παραδοσιακής διατροφής. Απευθύνεται σε επαγγελματίες που είτε επιθυμούν να εξειδικευτούν, είτε σε νέο προσληφθέντες εργαζόμενους, οι οποίοι πρόκειται να ενταχθούν στην ομάδα μιας επιχείρησης. Στο σεμινάριο διδάσκουν ο executive chef του ΜΑΙΧ & πρόεδρος του Δικτύου Κρητικής Γαστρονομίας Γιάννης Αποστολάκης και οι chef & μέλη του Δικτύου Κρητικής Γαστρονομίας Βασίλης Βάλαρης και Τσιβουράκης Γιάννης.
Με την περάτωση του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Κόστος συμμετοχής :230€
Πληροφορίες:2821035000 εσωτ.603. Ώρες 9.00-13.30
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου