Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Σαλάτα σταμναγκάθι με νιφάδες γραβιέρας


Υλικά:
Σταμναγκάθι     100γρ.
Νιφάδες παλαιωμένης γραβιέρας   50γρ.
Καρύδια χονδροκομμένα 30γρ.
Έχτρα παρθένο ελαιόλαδο 2-3 κ.σ
Χουμελη 2-3κ.σ
Χυμό από μισό λεμόνι
Ανθό του αλατιού


Εκτέλεση:
Πλένουμε το σταμναγκαθι καλά και το αφήνουμε να στεγνώση , το χονδροκοβουμε και προσθέτουμε τα καρύδια , το έχτρα παρθένο ελαιόλαδο τη χουμελη , το χυμό λεμονιού , τον ανθό του αλατιού και της νιφάδες γραβιέρας , αναμιγνύουμε καλά , αν θέλουμε προσθέτουμε λίγο ρόδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου