Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012
Σαλάτα σταμναγκάθι με νιφάδες γραβιέρας
Υλικά:
Σταμναγκάθι 100γρ.
Νιφάδες παλαιωμένης γραβιέρας 50γρ.
Καρύδια χονδροκομμένα 30γρ.
Έχτρα παρθένο ελαιόλαδο 2-3 κ.σ
Χουμελη 2-3κ.σ
Χυμό από μισό λεμόνι
Ανθό του αλατιού
Εκτέλεση:
Πλένουμε το σταμναγκαθι καλά και το αφήνουμε να στεγνώση , το χονδροκοβουμε και προσθέτουμε τα καρύδια , το έχτρα παρθένο ελαιόλαδο τη χουμελη , το χυμό λεμονιού , τον ανθό του αλατιού και της νιφάδες γραβιέρας , αναμιγνύουμε καλά , αν θέλουμε προσθέτουμε λίγο ρόδι
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου