Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012


Υλικα:
Πατάτες 250γρ,.σκόρδα 2-3 σκελίδες, ελαιόλαδο 100ml, αλάτι, προαιρετικά καρύδια χοντροκομμένα.
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τις πατάτες, τις βράζουμε με το φλοιό τους. Όταν είναι έτοιμες τις καθαρίζουμε πριν κρυώσουν, κτυπάμε καλά το μείγμα με τις πατάτες και τα σκόρδα στο μπλέντερ ρίχνοντας λίγο λίγο το ελαιόλαδο. Στο τέλος αν θέλουμε προσθέτουμε τα καρύδια. Την σερβίρουμε κρύα σκέτη ή πάνω σε κριθαρένιο παξιμάδι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου