Ρόκα 2 ματσάκια
Ντοματινια μερικά ,
Απάκι 150γρ,
Έχτρα παρθένο ελαιόλαδο κατά βούληση
μέλι θυμαρίσιο 1κουταλακι του γλυκού
λίγες σταγόνες χυμό φρέσκου λεμονιού
ανθό του αλατιού
ΕκτέλεσηΧονρδοκοβουμε τη ρόκα ,προσθέτουμε τα ντοματινια ,κόβουμε σε λεπτές φέτες το απακι το ζεσταίνουμε λίγο σε ένα τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο του προσθέτουμε το μέλι το ψήνουμε για 1-2 λεπτά και περιχύνουμε τη σαλάτα μας ,προσθέτουμε το ανθό του αλατιού , το έχτρα παρθένο ελαιόλαδο , το χυμό λεμονιού
Γιάννης Αποστολάκης Chef ΜΑΙΧ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου