Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Σαλάτα ρόκα με απάκι



Υλικά
Ρόκα 2 ματσάκια
Ντοματινια μερικά ,
Απάκι 150γρ,
Έχτρα παρθένο ελαιόλαδο κατά βούληση 

μέλι θυμαρίσιο 1κουταλακι του γλυκού 
λίγες σταγόνες χυμό φρέσκου λεμονιού 
ανθό του αλατιού

ΕκτέλεσηΧονρδοκοβουμε τη ρόκα ,προσθέτουμε τα ντοματινια ,κόβουμε σε λεπτές φέτες το απακι το ζεσταίνουμε  λίγο σε ένα τηγάνι  με ελάχιστο ελαιόλαδο  του προσθέτουμε το μέλι το ψήνουμε για 1-2 λεπτά και περιχύνουμε τη σαλάτα μας ,προσθέτουμε το ανθό του αλατιού , το έχτρα παρθένο ελαιόλαδο , το χυμό λεμονιού
Γιάννης Αποστολάκης Chef ΜΑΙΧ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου