Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Χοχλιούς με αντράκλα και πλιγούρι


Υλικά:
Χοχλιούς (σαλιγκάρια) περίπου 500γρ.
γλιστρίδα 1 μάτσο , χοντρό 150 γρ 
ντομάτες ώριμες 3 τεμ 
 δάφνη 2 φυλ.
 κρεμμύδια 2 τεμ.
 κρασί κόκκινο 150 ml
 ελαιόλαδο 50ml
αλάτι, πιπέρι .
Εκτέλεση
Πλένουμε και ζεματίζουμε τους χοχλιούς ,τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ,προσθέτουμε τους χοχλιούς. Σβήνουμε με το κρασί αφού εξατμιστεί το οινόπνευμα ,προσθέτουμε της ντομάτες που έχουμε περάσει από το τρίφτη και μετά τη δάφνη ,το αλάτι ,πιπέρι, τη γλιστρίδα χοντροκομμένη , λίγο νερό. 10 λεπτά πριν το τέλος προσθέτουμε 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου