Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Γευσιγνωσία του πράσινου χρυσού




Στις 1/2/2012 και ώρα 19.00-21.00 θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο Capritzioza γευστική δοκιμή του φρέσκου ελαιολάδου (Αγουρέλαιο) από μικρούς παραγωγούς και μέλη του Δικτύου Κρητικής Γαστρονομίας με τη συνεργασία ειδικών στο ελαιόλαδο όπως της κ. Πετράκη Γεωργίας, διατροφολόγου, αναλύοντας τη διατροφική αξία του έξτρα παρθένου ελαιολάδου και ειδικότερα του φρέσκου ελαιολάδου  (αγουρέλαιο), του κ. Δημητριάδη Γιώργου από τη Biolea,  και  του κ. Λιονάκη Σπύρου, γεωπόνο καθηγητή δενδροκομίας Τ.Ε.Ι Κρήτης.

Για το Δίκτυο Κρητικής Γαστρονομίας
Γιάννης Αποστολάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου