Υλικά:
200 γρ διάφορα όσπρια βρασμένα όπως φακές, μαυρομάτικα φασόλια, φασόλια μέτρια.
200 γρ διάφορα όσπρια βρασμένα όπως φακές, μαυρομάτικα φασόλια, φασόλια μέτρια.
1
αγγούρι μέτριο
2 καρότα
Λίγο σέλινο
Μαϊντανό και άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι
1 ματσάκι ρόκα
Λίγα ντοματίνια
Λίγη ζάχαρη
Λίγο δεντρολίβανο
Λίγο ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Λίγη ζάχαρη
2 καρότα
Λίγο σέλινο
Μαϊντανό και άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι
1 ματσάκι ρόκα
Λίγα ντοματίνια
Λίγη ζάχαρη
Λίγο δεντρολίβανο
Λίγο ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Λίγη ζάχαρη
Για
την σάλτσα
200γρ ελαιόλαδο
70 γρ χυμό λεμονιού
Αλάτι, πιπέρι
1 κ.σ. μουστάρδα
200γρ ελαιόλαδο
70 γρ χυμό λεμονιού
Αλάτι, πιπέρι
1 κ.σ. μουστάρδα
Εκτέλεση:
Στο
μίξερ βάζουμε τον χυμό του λεμονιού,
την μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι
και δουλεύοντας το μίξερ στην αργή
ταχύτητα προσθέτουμε το ελαιόλαδο σιγά
σιγά.
Κόβουμε
το αγγούρι και το σέλινο σε μικρούς
κύβους, τρίβουμε το καρώτο, κόβουμε την
ρόκα σε χοντρά κομμάτια.
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, σοτάρουμε το ντοματίνια πασπαλίζοντας με λίγη ζάχαρη και το δεντρολίβανο.
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, σοτάρουμε το ντοματίνια πασπαλίζοντας με λίγη ζάχαρη και το δεντρολίβανο.
Chef
Γιάννης Καλούτσης
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου