Υλικά:
Ρύζι
νυχάκι ή αρμπόρίο ή μπλου–ροζ 200γρ
κρεμμύδι 1 μικρό τεμ.
ζωμό από κοτόπουλο
ή λαχανικών 600ml.
ελαιόλαδο 50 ml.
μερικούς
στήμονες ζαφορά
δάφνη 1 φύλλο,
αλάτι,
πιπέρι,
ανθότυρο ξερό όσο θέλουμε.
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε
το κρεμμύδι ψιλοκομμένο ,προσθέτουμε
το ρύζι να τσιγαριστεί λίγο, προσθέτουμε
το βραστό ζωμό, τη ζαφορά, τη δάφνη, το
αλάτι και το πιπέρι αναδεύοντας συνεχώς
έως ότου ψηθεί το ρύζι. Στο τέλος βάζουμε
ανθότυρο ξερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου