Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Αβοκάντο με μαριναρισμένη κουτσομούρα


Υλικά:
Αβοκάντο
κουτσομούρα
ρόκα
κρεμμύδι φρέσκο
μαρούλι
αλάτι
χυμό από 2-3 λεμόνια
ένα ρόδι
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι.

Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε καλά την κουτσομούρα ,την βάζουμε σε ένα μικρό μπολ.
Προσθέτουμε αλάτι και χυμό λεμονιού έως ότου καλυφθεί το ψάρι. Την αφήνουμε 2-3 ώρες να μαριναριστεί. Ψιλοκόβουμε το μαρούλι τη ρόκα και φρέσκο κρεμμυδάκι Το απλώνουμε σε ένα μεγάλο πιάτο , βάζουμε από επάνω το καθαρισμένο αβοκάντο, απλώνουμε το μαϊναρισμένο ψάρι. Γύρω –γύρω βάζουμε λίγο ροδί στα ενδιάμεσα ,και το περιχύνουμε με το υπόλοιπο λεμόνι και λίγο λάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου