Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Κοτόπουλο με γραβιέρα



Υλικά (για 4 άτομα):1400γρ κοτόπουλο χωρίς κόκαλα
1/2 κ.γ.μαρτζορανα
1/2 κ.γ. θυμάρι
1/2 κ.γ  θρούμπη
400γρ.γιαουρτι  στραγγιστό
150γρ έχτρα παρθένο ελαιόλαδο
150 γρ γραβιέρα  παλαιωμένη  (τριμμένη)
Αλάτι –πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε το κοτόπουλο σε μια λεκάνη ,προσθέτουμε τη  μαντζουράνα ,το θυμάρι τη θρούμπη ,το γιαούρτι ,το έχτρα παρθένο ελαιόλαδο , τη γραβιέρα, αλάτι πιπέρι .
Αναμιγνύουμε καλά και το αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου .
Το τυλίγουμε  δίνοντας το σχήμα ρολό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40-45 λεπτά. 
Σερβίρουμε με πατάτες βραστές ή σταμναγκάθι 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου