Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Αρνί με μαντζουράνα και δενδρολίβανο


Υλικά:
Αρνί 1 κιλό 
μαντζουράνα 2 κλαδάκια 
δεντρολίβανο 1 κλαδάκι 
αλάτι –πιπέρι
δάφνη 2 φύλα
 ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας 
 κρασί λευκό ξηρό 0.250ml, κρεμμύδι 2τεμ.
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε ελαφριά το κρεμμύδι και προσθέτουμε κρέας που έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια. Για να τσιγαριστεί, το σβήνουμε με το κρασί αφού εξατμιστεί το οινόπνευμα και μείνει το άρωμα του κρασιού. Προσθέτουμε λίγο νερό, δεντρολίβανο, και τη μαντζουράνα , τη δάφνη, το αλάτι , πιπέρι και το σιγοψήνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου